Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Μέχρι 31 Ιουλίου η ανανέωση αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου

Newsroom
19/07/2022 17:57
 
 
 

 

Βάσει του νέου νόμου για το υπαίθριο εμπόριο, όσοι κατέχουν ήδη παλιά άδεια υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, είτε ως παραγωγοί πωλητές (π.χ. αλιείς που πωλούν από το αλιευτικό τους σκάφος ή αγρότες εκτός λαϊκής αγοράς που πωλούν από σταθερή θέση), είτε ως επαγγελματίες πωλητές (π.χ. καντίνες ή φορητές εγκαταστάσεις έψησης), παρακαλούνται, εφόσον δεν είχαν ανανεώσει με βάση τον προηγούμενο νόμο ή λήγει η άδεια τους μέχρι 31 Ιουλίου 2022, να καταθέσουν αίτηση για την ανανέωσή της μέχρι αυτή την ημερομηνία.

Μετά τις 31 Ιουλίου 2022 , οι άδειες για τις οποίες δεν θα κατατεθεί αίτηση ανανέωσης, θα πάψουν να ισχύουν και όσοι απωλέσουν την άδειά τους για το συγκεκριμένο λόγο, θα πρέπει να τηρήσουν τις διαδικασίες του νέου νόμου και να επανέλθουν με νέα άδεια, μετά από σχετική προκήρυξη.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τη διαδικασία που περιγράφεται και για την υποβολή αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22813-60925 (κα Ταρζέντα Ελένη) ή δευτερευόντως στο τηλέφωνο 22813-60924 (κα Σιγάλα Πλουμή).

(φωτό αρχείου)

(Visited 90 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*