Μιχάλης Ζουλουφός: «Το Γ.Ν. Σύρου παραμένει ο κεντρικός πυλώνας παροχής υπηρεσιών υγείας στις Κυκλάδες» (video)

Newsroom
20/07/2022 20:11
 
 
 

 

Ως επιβεβαίωση και περαιτέρω ανάδειξη του γεγονότος ότι το Νοσοκομείο της Σύρου παραμένει ο κεντρικός, σταθερός και ολοένα πιο αναπτυσσόμενος πυλώνας παροχής υπηρεσιών υγείας στις Κυκλάδες, χαρακτήρισε τη σημερινή επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας στην υγειονομική μονάδα της Σύρου.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Σύρου εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα της επίσκεψης της κας Γκάγκα, τονίζοντας ταυτόχρονα πως το νοσοκομείο – παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει – εξυπηρετεί όλες τις Κυκλάδες και εφημερεύει 24 ώρες το 24ωρο, με το σύνολο του προσωπικού του να δίνει τον καλύτερο εαυτό του.

Σύμφωνα με τον κ. Ζουλουφό, στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του, αποτυπώθηκαν όλα τα προβλήματα αναφορικά με τη στελέχωση και τα οικονομικά δεδομένα, ενώ διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε στις 9 Ιουλίου η αντιπροσωπεία φορέων της Σύρου με τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη. Μάλιστα, επανέλαβε αυτό που είπε η κα Γκάγκα, ότι δηλαδή οι προκηρύξεις που έπονται θα είναι πρώτα για τις νησιωτικές περιοχές.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Ζουλουφού

(Visited 118 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*