Μήνυμα Νίκου Λειβαδάρα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων

Newsroom
29/07/2022 15:08
 
 
 

 

Όλες τις νέες και τους νέους της Σύρου που κατέκτησαν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση συνεχάρη ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Νίκος Λειβαδάρας.

Στο μήνυμα του με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων, ο κ. Λειβαδάρας έκανε λόγο για την αρχή μιας λαμπρής σταδιοδρομίας, ενώ υπενθύμισε σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ότι μπορούν είτε να προσπαθήσουν ξανά είτε να χαράξουν νέους προορισμούς.

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Λειβαδάρα:

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την είσοδο των υποψηφίων στις Ανώτατες Σχολές της χώρας μας, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλες τις νέες και τους νέους του νησιού μας, που κατέκτησαν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται. Σας εύχομαι αυτή να είναι μόνο η αρχή για μια λαμπρή σταδιοδρομία κι ένα ευτυχισμένο μέλλον.

Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αγαπητά μου παιδιά, ο δρόμος προς την «Ιθάκη» είναι αυτός που έχει αξία. Ακόμη κι αν δε φτάσατε στον προορισμό σας, το ταξίδι που κάνατε σας γέμισε εμπειρίες και γνώσεις. Εξάλλου, με εφόδια τα νιάτα, την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία σας μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά ή και να χαράξετε νέους προορισμούς.

Καλή πρόοδο σε όλους!

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης

Νικόλαος Λειβαδάρας

(Visited 142 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*