Στρατόπεδο «Λ/γού Ζαφείρη Αποστόλου»: Τι δήλωσε ο Ν. Λειβαδάρας για την τροποποίηση της Πολεοδομικής Μελέτης

protasi stratopedo syroy 1
Newsroom
17/08/2022 11:01
 
 
 

Σε δήλωση για το θέμα της παραχώρησης τμήματος του Στρατοπέδου «Λ/γού Ζαφείρη Αποστόλου» στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης προχώρησε ο Δήμαρχος Νίκος Λειβαδάρας, μετά και την ολοκλήρωση της τροποποίησης της Πολεοδομικής Μελέτης.

Ο κ. Λειβαδάρας δήλωσε τα εξής:

«Μετά από πολλά χρόνια και πιάνοντας το νήμα από την αρχή, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας παραχώρησης τμήματος του Στρατοπέδου “Λοχαγού Ζαφείρη” στον Δήμο μας, με την τροποποίηση της Πολεοδομικής Μελέτης του, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στο Αρ. Φύλλου 503 της 11ης Αυγούστου, Τεύχος Δ’’.

Ο Μελετητής ήδη προχωρά στη Πράξη Εφαρμογής, για να ακολουθήσει πλέον η μεταγραφή των οικοδομικών τετραγώνων, που παραχωρούνται στον Δήμο από το ΤΕΘΑ, στο Κτηματολόγιο του Δήμου μας!

Νιώθω πραγματικά ευτυχής που ένας στόχος τόσο σημαντικός φτάνει στην υλοποίησή του.

Περιμένω και τη στιγμή που θα μπορέσουμε να παραχωρήσουμε τον απαιτούμενο χώρο για τη δημιουργία και ανάπτυξη του Πανεπιστημίου μας».

(Visited 50 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.