Συνάντηση Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης με τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Newsroom
25/08/2022 14:59
 
 
 

 

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας.

Ένα από τα βασικά θέματα της συζήτησης ήταν η αύξηση της τουριστικής κίνησης στα νησιά και ειδικότερα στη Σύρο, κατά τη φετινή θερινή περίοδο, με τον κ. Λειβαδάρα να αναφέρεται ιδιαίτερα στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί από τη Δημοτική Αρχή για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στους περισσότερους τομείς κοινωνικής ζωής και δράσης, αλλά και στον γενικότερο σχεδιασμό για την άρση κάθε είδους αποκλεισμού.

Από την πλευρά του, ο κ. Κυμπουρόπουλος (ως γιατρός και ο ίδιος) επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα της υγείας, ενώ ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολη τόνισε το οξύ πρόβλημα υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και της επιτακτικής ανάγκης για την εξεύρεση άμεσων λύσεων από το κεντρικό κράτος.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με το θέμα της ανάπτυξης του Πανεπιστημίου και της πολύπλευρης προσφοράς του στην τοπική κοινωνία. Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες ευχάριστες εξελίξεις αναφορικά με την παραχώρηση τμήματος του Στρατοπέδου «Λ/γού Ζαφείρη Αποστόλου» στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία Πανεπιστημιούπολης.

(Visited 104 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*