Μήνυμα Λειβαδάρα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023

Newsroom
12/09/2022 14:51
 
 
 

Τη στήριξη της δημοτικής αρχής σε μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων του νησιού, εξέφρασε ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Νίκος Λειβαδάρας στο μήνυμα του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Επιπλέον, ευχήθηκε η επιστροφή στα θρανία «να πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις», μιας και το σχολείο είναι «χώρος γνώσης, δημιουργίας, κοινωνικοποίησης, ανάπτυξης και αυτοπραγμάτωσης».

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Λειβαδάρα

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,
Αγαπητές/οί εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Η σχολική χρονιά ξεκινά και φέτος με καινούριες προσδοκίες και όνειρα, με καινούριες ευκαιρίες και δυνατότητες. Το σχολείο αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της κοινωνίας μας, διότι γαλουχεί και διαμορφώνει τους πολίτες του αύριο. Είναι χώρος γνώσης, δημιουργίας, κοινωνικοποίησης, ανάπτυξης και αυτοπραγμάτωσης. Είναι χώρος που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε, να προστατεύουμε και να εξελίσσουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Ως Δημοτική Αρχή, στεκόμαστε δίπλα σας μέσω των Σχολικών Επιτροπών και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, για να στηρίξουμε το απαιτητικό και συνάμα σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο, να αντιμετωπίσουμε όποια δυσκολία προκύψει και να διασφαλίσουμε την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων του νησιού μας.

Σας ευχόμαστε η επιστροφή στα θρανία να πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και να έχετε μια καλή σχολική χρονιά, μια χρονιά γνώσης, δημιουργίας και προόδου.

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης
Νικόλαος Λειβαδάρας

(Visited 65 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*