Η ανταποδοτική ανακύκλωση εξόπλισε τη Μαιευτική Κλινική του Γ.Ν. Σύρου

Newsroom
26/09/2022 15:26
 
 
 

 

Για την αγορά μηχανήματος παρακολούθησης κύησης (Επιτραπέζιο Doppler παλμών εμβρύου) διατέθηκε από τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης η χρηματική ανταπόδοση της ανακύκλωσης των δύο τελευταίων φορτίων.

Το μηχάνημα, αξίας 515€, προσφέρθηκε στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες του νησιού για τη θερμή ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για την Ανταποδοτική Ανακύκλωση σε ρούχα, λευκά είδη και υποδήματα. «Με την τεράστια συμμετοχή τους, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης τον Νοέμβριο του 2019, πέραν του τεράστιου περιβαλλοντικού οφέλους, έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην κάλυψη έκτακτων αναγκών του νησιού μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι κόκκινοι κάδοι Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, οι οποίοι δέχονται καθαρά ρούχα και άλλα συναφή υλικά, καθαρά, κλεισμένα σε σακούλες, είναι τοποθετημένοι σε δύο σημεία της Σύρου:
*στην Ερμούπολη (στον δημοτικό χώρο στάθμευσης πλησίον Σκλαβενίτη) και
*στον Φοίνικα (έμπροσθεν του αγροτικού ιατρείου).

«Χάρη σε όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, το νησί μας βρίσκεται στην πρώτη θέση της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης από τον πρώτο κιόλας χρόνο, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειές της Δημοτικής Αρχής και αποδεικνύοντας τόσο την οικολογική τους συνείδηση όσο και την κοινωνική τους αλληλεγγύη» καταλήγει η ανακοίνωση.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.