Προς χρήση η νέα εικαστική ταυτότητα της Σύρου – Μήνυμα Δημάρχου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Newsroom
27/09/2022 15:15
 
 
 

«Ολοκληρωμένο σύστημα επικοινωνίας που αφορά σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας εικόνας του τόπου» χαρακτήρισε τη νέα εικαστική ταυτότητα της Σύρου ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Νίκος Λειβαδάρας, στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Ο κ. Λειβαδάρας ανέφερε, επίσης, ότι στόχος είναι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Σύρου, για την επίτευξη του οποίου είναι απαραίτητες οι συνέργειες, η συναίνεση και ο σεβασμός της ιδιαιτερότητας του νησιού και των κατοίκων του…

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης: 

Πλησιάζοντας προς τη δύση μιας εξαιρετικής τουριστικής χρονιάς, της πρώτης εδώ και δύο χρόνια χωρίς τους περιορισμούς της πανδημίας, και με το βλέμμα στην αυγή της επερχόμενης τουριστικής σεζόν του 2023, ο Δήμος μας, πιστός στις δεσμεύσεις του και τις εξαγγελίες του προς την επιχειρηματική κοινότητα, σήμερα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τουρισμού θέτει προς χρήση τη νέα εικαστική ταυτότητα του τόπου μας.

Η νέα μας ταυτότητα δεν είναι ένα απλό μονοδιάστατο λογότυπο, αλλά ένα ολοκληρωμένο σύστημα επικοινωνίας που αφορά σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας εικόνας του τόπου μας.

Από κοινού, με το στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό που εκπονήθηκε για τον τόπο μας, ο Δήμος μας θέτει στη διάθεση της κοινωνίας όλα εκείνα τα κατάλληλα εργαλεία για να πετύχουμε τους στόχους μας και να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση αυτού του κοινού οράματος για τη Σύρο είναι οι συνέργειες, η συναίνεση και ο σεβασμός της ιδιαιτερότητας του τόπου μας και των κατοίκων του νησιού.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*