Επίσκεψη Βρούτση στη Σύρο και επαφές με εκπροσώπους κοινωνικών και παραγωγικών φορέων

Newsroom
12/10/2022 12:07
 
 
 

 

Στη Σύρο θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, ως εκπρόσωπος του Πρόεδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης για την βράβευσή του, σε αναγνώριση της προσφοράς του στον Πολιτισμό της Σύρου.

Στην ίδια εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Απόλλων στις 20:00, θα βραβευθούν επίσης κι άλλοι θεσμικοί και ιδιωτικοί φορείς, υποστηρικτές του πολιτισμού της Σύρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί το Γηροκομείο-Πτωχοκομείο «Αγ. Παντελεήμων» και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο κ. Κεραμιώτη, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το ναυπηγείο του Νεωρίου, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους κ.κ. Χατζαντώνη (Πρόεδρο του Εργοστασιακού Σωματείου Νεωρίου) και Ρηγούτσο (Γραμματέα του Σωματείου), καθώς επίσης και με τον κ. Σαββίδη (Γενικό Διευθυντή ΟΝΕΧ – Νεωρίου Σύρου).

Τέλος, θα πραγματοποιήσει σύντομη επίσκεψη στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Σύρου, όπου θα συναντηθεί με την κα Πρέκα (Μέλος Δ.Σ. Φιλοζωικής Ομάδας Σύρου).

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*