Ο Άρης Ρώτας υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης: «Η Σύρος μπορεί να αλλάξει προς όφελος των πολιτών της»

Newsroom
02/11/2022 22:52
 
 
 

 

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προχώρησε σήμερα το απόγευμα ο επιχειρηματίας Άρης Ρώτας, κάνοντας ευρύτερα γνωστή την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης το 2023.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της «Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης» (πρώην εργοστασίου Ζησιμάτου) στην Ερμούπολη παρουσία φίλων και στελεχών της νεοσύστατης παράταξης, τέθηκαν το πλαίσιο και οι βασικοί πυλώνες δράσης, βάσει των οποίων πρόκειται να κινηθεί η «ομάδα», όπως την χαρακτήρισε ο κ. Ρώτας.

«Η Σύρος μπορεί να αλλάξει προς όφελος των πολιτών της και να γίνει βιώσιμη, σύγχρονη, με ακόμα πιο φιλόξενα και ελκυστικά χωριά προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ρώτας, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα πρέπει να σταθεί αρωγός σε αυτή τη μετάβαση, με πρωταρχικό ρόλο την εξασφάλιση – στους κατοίκους του νησιού – της σύγχρονης και εύρυθμης λειτουργίας υποδομών, υπηρεσιών και κοινωνικών δομών.

Εξίσου σημαντικό, επίσης, για τον κ. Ρώτα είναι «η δημοτική αρχή να έχει όραμα για το μέλλον, στόχους για βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου κι ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα δράσεων για την επίτευξη των στόχων αυτών.

Τονίζοντας, από την πλευρά του, ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και δεν έχει ούτε την πρόθεση να γίνει κι έχοντας παράλληλα πλήρη συναίσθηση της δυσκολίας ενός τέτοιου εγχειρήματος, ο κ. Ρώτας δήλωσε ότι πιστεύει «στη συνύπαρξη, την κοινή προσπάθεια, σε πραγματικές λύσεις που θα βάλουν τέλος στα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να ζουν ποιοτικά, να εργάζονται, να επιχειρούν και να ευημερούν σε μία Σύρο δυναμική και εξωστρεφή».

Ο κ. Ρώτας δεν παρέλειψε να εκφράσει τη βεβαιότητά του για την επιτυχή έκβαση της νέας αυτής προσπάθειας, καθώς η ομάδα του απαρτίζεται από ανθρώπους «της δημιουργίας και της παραγωγής, που συμμερίζονται απόλυτα τον βασικό στόχο για βαθιές τομές που θα δώσουν αφενός πραγματική λύση στα προβλήματα του τόπου κι αφετέρου ώθηση για βιώσιμη ανάπτυξη ολόκληρου του νησιού».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Ρώτας απηύθυνε κάλεσμα σε όσους και όσες θα ήθελαν να συμπορευθούν με τον συνδυασμό του, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες προοπτικές ανάπτυξης του τόπου.

(Visited 397 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*