Στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης

adespotoi skyloi
Newsroom
11/11/2022 12:52
 
 
 

 

Στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ εντάχθηκε η πράξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με τίτλο «Κατασκευή εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Σύρου – Ερμούπολη» (συνολικού προϋπολογισμού 379.700€), με απόφαση του αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα

Η συγκεκριμένη πράξη, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, αφορά στην κατασκευή των εγκαταστάσεων του καταφυγίου, το οποίο πρόκειται να φιλοξενεί αδέσποτα ζώα συντροφιάς, αλλά και στην προμήθεια του απαραίτητου μόνιμου εξοπλισμού. Επιπλέον, ένα δεύτερο κομμάτι της πράξης θα αφορά και στη στείρωση των αδέσποτων ζώων, με τη χρηματοδότηση του Δήμου.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τις συντονισμένες προσπάθειές τους, οι οποίες οδήγησαν στο θετικό αυτό αποτέλεσμα.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.