Σύρος: Λαμπερή και μαγική η εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου (video+φώτος)

Newsroom
27/11/2022 15:01
 
 
 

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου χθες το απόγευμα στην πλατεία Μιαούλη ξεκίνησαν και επίσημα οι εκδηλώσεις του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης “Χριστούγεννα ΜΑΖΙ”.

Λαμπερή, εντυπωσιακή και… μαγική είναι τρεις λέξεις με τις οποίες μπορεί να χαρακτηριστεί η εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν δημότες όλων των ηλικιών, φανερώνοντας – αν μη τι άλλο – ότι ο κόσμος, μετά από δυο χρόνια υγειονομικών περιορισμών λόγω κορωνοϊού, αναζητά στιγμές χαράς, ανεμελιάς και αισιοδοξίας.

Το παρών έδωσε, για ακόμη μια χρονιά, η Παιδική – Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων, τραγουδώντας παραδοσιακά κάλαντα, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς χαρακτηριστικές χριστουγεννιάτικες φιγούρες (ο τάρανδος, ο χιονάνθρωπος και ξωτικά-ξυλοπόδαροι) “όργωναν” την πλατεία για να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους, την ίδια στιγμή που “χιόνιζε” ή “έβρεχε” σαπουνόφουσκες.

Το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για τη φωταγώγηση έδωσαν ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Αλίκη Λεονταρίτη, που ευχήθηκαν σε όλες και όλους καλές γιορτές, με υγεία και αγάπη.

Τα σκαλιά του Δημαρχιακού Μεγάρου ήταν το ιδανικό σκηνικό για να “ζωντανέψει” το παραμύθι του “Καρυοθραύστη”, μία από τις γνωστές κι αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ενώ τη δική του “μαγική” πινελιά έβαλε κι ο ταχυδακτυλουργός με τα κόλπα του!

Αποκορύφωμα της βραδιάς η άφιξη του Άγιου Βασίλη και της γυναίκας του, που φωτογραφήθηκαν με όλα τα  παιδιά και τους έδωσαν μπαλόνια.

(Visited 375 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*