Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Άρη Ρώτα με τον νυν Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης

Newsroom
28/11/2022 12:11
 
 
 

 

Με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Νίκο Λειβαδάρα συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Ρώτας την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Λειβαδάρας ενημέρωσε τον κ. Ρώτα για μια σειρά σημαντικών θεμάτων του νησιού, όπως:
*την πρόοδο που συντελέστηκε για τη μεταβίβαση του Στρατοπέδου στο Δήμο και τα βήματα που απομένουν για την ολοκλήρωσή της,
*τα αυξημένα λειτουργικά κόστη του Δήμου και της ΔΕΥΑΣ, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης αυτών (ώστε αφενός να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι δημότες κι αφετέρου να μην υπάρξει συσσώρευση χρεών τα επόμενα χρόνια),
*τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου και το πώς μπορεί ο Δήμος να βοηθήσει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων.

Επίσης, έγινε συζήτηση για μελλοντικά έργα υποδομών βαρύνουσας σημασίας, όπως η ολοκλήρωση της επέκτασης του αεροδρομίου, η λειτουργία της μαρίνας της Ερμούπολης, αλλά και θέματα σχετικά με την αύξηση του θαλάσσιου τουρισμού. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του κ. Ρώτα «τα έργα αυτά, σε συνδυασμό με τη μεθοδική και στοχευμένη τουριστική προβολή της Σύρου και με οδηγό τις ήδη εκπονηθείσες μελέτες, θα δώσουν την ώθηση που όλοι αποζητούν στην τοπική οικονομία. Έργα που, με την ολοκλήρωσή τους, θα ωφελήσουν άμεσα ή έμμεσα όλους τους κατοίκους της Σύρου».

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Λειβαδάρα για το χρόνο, την καλή διάθεση και την εποικοδομητική συζήτηση, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι θα ακολουθήσει μία πιο στοχευμένη συζήτηση, τεχνικού επιπέδου, με τα αρμόδια στελέχη του δήμου σχετικά με έργα και δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν στο μέλλον.

(Visited 114 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*