Έρχεται «Λευκή Νύχτα» στην Ερμούπολη

Newsroom
02/12/2022 19:08
 
 
 

 

Βραδιά εορταστικών εκδηλώσεων και αγορών, την επονομαζόμενη και «Λευκή Νύχτα», θα διοργανώσει αύριο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου, στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Δήμου «Χριστούγεννα Μαζί» και σε μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς.

Από τις 6 το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα το εμπορικό κέντρο της Ερμούπολης θα μείνει ανοιχτό για να υποδεχθεί τον κόσμο, με μεγάλες προσφορές στα καταστήματα, μουσική, κεράσματα και διασκεδαστές.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Σύρου, το όφελος θα είναι πολλαπλό, αφού «θα ψωνίσουμε, θα επωφεληθούμε από τις καλές τιμές, θα διασκεδάσουμε και θα τονώσουμε την αγορά μας».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από τις 17:00 – και μέχρι τα μεσάνυχτα – θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Θυμάτων Σπερχειού, Πρωτοπαπαδάκη και Σταματίου Πρωίου έως την οδό Κέας.

Οι διοργανωτές παρακαλούνται για τη λήψη όλων των μέτρων που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.