Παραμονή Χριστουγέννων στην Ερμούπολη: Γιορτινή ατμόσφαιρα στους πεζόδρομους του κέντρου

Newsroom
24/12/2022 19:17
 
 
 

 

Τα γιορτινά της φόρεσε σήμερα η Ερμούπολη και πιο συγκεκριμένα ο πεζόδρομος των οδών Θυμάτων Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη, όπως και η οδός Σταματίου Πρωΐου, η οποία παρέμεινε κλειστή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κέας.

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Σύρου, στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης ακουγόταν χριστουγεννιάτικη μουσική, ενώ πολλά καταστήματα είχαν στις εισόδους τους γλυκά κεράσματα όχι μόνο για τους πελάτες τους, αλλά και για όσες και όσους απολάμβαναν απλά τη βόλτα τους.

 

Η ηλιόλουστη – και ασυνήθιστα ζεστή για παραμονή Χριστουγέννων – ημέρα ήταν σύμμαχος για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, φτιάχνοντας τη διάθεση όλων εκείνων που είτε μόνοι τους, είτε με την οικογένεια και τους φίλους τους βρέθηκαν στις δύο από τις πιο εμπορικές οδούς της Ερμούπολης.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της πεζοδρόμησης ένα ξωτικό και μία ξυλοπόδαρη (κεντρική φώτο) αντάλλασσαν ευχές με τους περαστικούς και κυρίως με τα μικρά παιδιά, ενώ ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Λειβαδάρας μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους επισκέπτονταν ένα προς ένα τα καταστήματα.

 

(Visited 140 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*