Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σύρου: Δώρισε σκεπάσματα στο Ησυχαστήριο Παναγίας της Ελπίδας

Newsroom
29/12/2022 19:13
 
 
 

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών του δράσεων και ενόψει του ερχομού της νέας χρονιάς, το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΣΣ) Σύρου επισκέφθηκε το Ησυχαστήριο Παναγίας της Ελπίδας (Οίκος Ευγηρίας στην Ερμούπολη) και δώρισε σκεπάσματα στους ηλικιωμένους τρόφιμους που φιλοξενούνται εκεί.

Η δράση χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σύρου, με την υποστήριξη και την αρωγή του Πρόεδρου ΕΕΣ Dr .Αντώνιου Αυγερινού, που – όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου – “πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζει με μεγάλη ευαισθησία στο κοινωνικό μας έργο”.

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σύρου ευχαριστεί για άλλη μια φορά του Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ Σύρου για τη στήριξή τους και προσθέτει ότι “ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται πάντα κοντά στους ανθρώπους, για τους ανθρώπους! Ευχές για μια νέα χρονιά με υγεία και αγάπη”.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.