Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Πληρωμές οφειλών μόνο ηλεκτρονικά

Newsroom
30/12/2022 22:54
 
 
 

 

Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία, οι πληρωμές στο δημοτικό ταμείο θα πρέπει να πραγματοποιούνται με τη χρήση ηλεκτρονικών μεθόδων πληρωμής.

Ειδικότερα, οφειλές που εισπράττονται από το δημοτικό ταμείο θα πρέπει να εξοφλούνται με τους εξής τρόπους:
*με τη χρήση καρτών μέσω POS,

*με τη χρήση της δυνατότητας εξόφλησης των δημοτικών οφειλών απομακρυσμένα μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ από οποιαδήποτε τράπεζα, χρησιμοποιώντας τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής,

*με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του δήμου στην Τράπεζα Πειραιώς (με IBAN GR58 0172 7100 0057 1005 3925 915) με αναφορά στο ονοματεπώνυμο και το ΑΦΜ του οφειλέτη.

Περαιτέρω, η εξόφληση οφειλών με τη χρήση μετρητών θα πραγματοποιείται σε εξαιρετικές και απολύτως δικαιολογημένες περιπτώσεις για τις οποίες συντρέχει αντικειμενική και πραγματική αδυναμία (π.χ. για περιπτώσεις εξυπηρέτησης πολιτών μεγάλης ηλικίας).

Περαιτέρω, το δημοτικό ταμείο θα παραμείνει κλειστό για συναλλαγές με το κοινό από 02 έως και 13 Ιανουαρίου 2023, λόγω εργασιών μετάπτωσης από την προηγούμενη χρήση και προγραμματισμένων αδειών προσωπικού.

Κατά το διάστημα αυτό, οι οφειλές προς το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης θα μπορούν να εξοφλούνται είτε με τη χρήση κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του δήμου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του αρμόδιου Τμήματος Ταμείου στα 22813-61024 και 22813-61025.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.