Την Αγιοβασιλόπιτα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σύρου

Newsroom
02/01/2023 19:00
 
 
 

Στο ιστορικό και εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο της Ερμούπολης μετέβη σήμερα ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Λειβαδάρα, για να ευλογήσει την Αγιοβασιλειόπιτα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Το παρών έδωσαν, επίσης, ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου κ. Πέτρος Στεφάνου, ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φόρτωμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Ρούσσος, εκπρόσωποι του Στρατού, του Ναυτικού και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρόεδροι τοπικών φορέων και οργανώσεων, των εργαζομένων στο Δήμο και πολλών Ερμουπολίτες.

Στην ευχετήρια προσλαλιά του, ο κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης κ. Λειβαδάρα για την πολυετή προσφορά του στο λαό της Σύρου, ως ανάργυρος ιατρός, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου και Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, του προσέφερε εικόνα της Βαπτίσεως του Κυρίου, και του ευχήθηκε για το νέο έτος!

Χαιρετισμούς και ευχές, επίσης, απηύθυναν ο Επίσκοπος κ. Πέτρος, ο Βουλευτής κ.  Φόρτωμας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λεονταρίτης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Ερμούπολης κα Χαλκιά, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και η Πρόεδρος των Εργαζομένων στο Δήμο.

Ο κ. Λειβαδάρας ευχαρίστησε τους ομιλητές, τα μέλη του περί αυτόν Δημοτικού Συμβουλίου και όλους τους παρισταμένους, αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιήθηκαν το 2022 και τα έργα που «ωρίμασαν» για το 2023 και ευχήθηκε για το νέο έτος.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 110 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*