«Η Σύρος που Αξίζουμε»: Επίσκεψη Εργασίας στον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης

Newsroom
12/01/2023 13:10
 
 
 

 

Επίσκεψη εργασίας στον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκο Λειβαδάρα πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέξης Αθανασίου, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Θωμαή Μενδρινού, Νικήτα Γρυπάρη, Νίκο Σκευοφύλαξ, Ρόζα Ξανθάκη, Δημήτρη Κοσμά, Δομένικο Σαγκινέτο και Απόστολο Ρουσσουνέλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε ένα ζεστό, φιλόξενο και εποικοδομητικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα μεγάλα θέματα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, όπως το Στρατόπεδο Λοχαγού Ζαφείρη και η πανεπιστημιούπολη, η ενεργειακή κρίση και οι επιπτώσεις στην ανταποδοτική υπηρεσία του Δήμου και στη ΔΕΥΑΣ, η χρηματοδότηση του έργου επισκευής των όψεων του Δημαρχιακού Μεγάρου στην Ερμούπολη, η πρόοδος συγκεκριμένων μελετών και έργων που δρομολογούνται ή έχουν δρομολογηθεί, η υπόθεση της Natura στην Απάνω Μεριά, κ.α.

Ο κ. Λειβαδάρας ενημέρωσε αναλυτικά για όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στη σύσκεψη, ιεράρχησε τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής για το 2023 κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική προσπάθεια της δημοτικής παράταξης του κ. Αθανασίου.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε τη συνεργασία συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης σε πολλούς τομείς της καθημερινής πολιτικής ζωής του Δήμου (ακόμα και μέσα από εποικοδομητικές διαφωνίες για κάποιες πολιτικές προσεγγίσεις), ενώ ευχαρίστησε τον κ. Λειβαδάρα για τη συνεχή προσφορά του ως ιατρού του νοσοκομείου, Δημοτικού και Νομαρχιακού Συμβούλου, Δημάρχου και ενεργού συμπολίτη μας και δεσμεύτηκε για την ενεργή προώθηση όλων των ζητημάτων για την ανάπτυξη, την ευημερία, την πρόοδο και την επιτυχία της Σύρου.

(Visited 69 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*