Έναρξη του β’ κύκλου εκπομπών «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ»: Πρώτος προσκεκλημένος ο Τζώρτζης Μακρυωνίτης

Newsroom
13/01/2023 14:58
 
 
 

Με πρώτο καλεσμένο τον Τζώρτζη Μακρυωνίτη ξεκίνησε χθες Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής «ΣΥΡΑ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» του Χάρη Βεκρή, στον ραδιοφωνικό σταθμό PRIME RADIO 100,3.

Σκοπός της εκπομπής, όπως και στον πρώτο κύκλο της, παραμένει η ανάδειξη αξιόλογων πρωτοβουλιών, η καταγραφή προβλημάτων και ελλείψεων, αλλά και η διαμόρφωση προτάσεων, ικανών να βελτιώσουν τόσο την καθημερινότητα, όσο και τη μελλοντική εξέλιξη του νησιού.

Ακολουθώντας τους βασικούς σταθμούς της ζωής του, ο Τζώρτζης Μακρυωνίτης μίλησε για το succes sstory και τις καλές εποχές του ΒΙΟΣΥΡ, όπου εργάστηκε ως νέος επιστήμονας στην αρχή της καριέρας του, αλλά και για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στην οποία υπηρέτησε για 30 χρόνια.

Κάνοντας έναν απολογισμό των 20 ετών ενασχόλησήςτου με τα κοινά, ο προσκεκλημένος της εκπομπής μίλησε για τη δική του εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, για τις χαρές που εισέπραξε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, προτρέποντας τους νέους ανθρώπους του νησιού να ασχοληθούν με τον Δήμο και την Περιφέρεια

Ιδιαίτερη αναφορά στην εκπομπή έγινε στο βιβλίο του «Ο παραδοσιακός φούρνος στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα», το οποίο είναι μια εξαιρετική καταγραφή και παρουσίαση της ιστορίας, της αρχιτεκτονικής, της κατασκευής, των εργαλείων και της χρήσης του αιγαιοπελαγίτικου φούρνου. Η συζήτηση έκλεισε μετηνπαρουσίαση της ιστορίας και των επιτυχιών της οικογενειακής επιχείρησης «Αποσταγματοποιία Σύρου Μακρυωνίτης».

Το video-podcast της εκπομπής

Όλες οι ραδιοφωνικές εκπομπές εδώ

Επόμενο ραδιοφωνικό ραντεβού της ομάδας ΣΥΡΑ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, στις 10 μ.μ., στον PRIME RADIO 100,3 (για τις Κυκλάδες) και διαδικτυακά στο primeradio.gr.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.