Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με τον αν. Υπουργό Εσωτερικών

Newsroom
14/02/2023 17:11
 
 
 

 

Με τον αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα συναντήθηκε χθες Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Λειβαδάρας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αληφραγκή, του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φόρτωμα και του συνεργάτη του Υπουργού κ. Λαζαρίδη, προκειμένου να συζητηθούν μείζονα θέματα του νησιού.

Ο κ. Πέτσας ενημέρωσε ότι εντός Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι τυπικές διαδικασίες για τη χρηματοδότηση του έργου αποκατάστασης των όψεων του Δημαρχείου Ερμούπολης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι εγκρίθηκε το πόσο των 1.700.000€ από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την ηλεκτροκίνηση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, καθώς και ότι εξετάστηκε με πολλές πιθανότητες η ένταξη του Δήμου στο Ταμείο Ανάκαμψης για τη χρηματοδότηση του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δημοτικού Οδικού Δικτύου», ύψους 1.800.000€.

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης καταλήγει με την επισήμανση ότι «η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα και αναμένεται η, όσο το δυνατόν, ταχύτερη υλοποίηση των συμφωνηθέντων».

(Visited 85 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*