Συνάντηση του Αρχηγού του Λ.Σ. με τον Γιώργο Λεονταρίτη στη Σύρο

Newsroom
24/02/2023 21:38
 
 
 

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σύρο.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος συνοδευόταν από τον Διοικητή της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος κ. Ιάκωβο Γκύζη, τον Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιωάννη Βαμβακούση και τον Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου κ. Παναγιώτη Καραμήτσα.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα με εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις για τη συνέχιση της αγαστής και άκρως αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Λιμενικού Σώματος.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη διαχρονική στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Λιμενικό Σώμα, όποτε αυτή ζητηθεί.

Από την πλευρά του, ο κ. Λεονταρίτης συνεχάρη τον Αρχηγό για την άριστη λειτουργία του Λιμενικού Σώματος στα νησιά, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε όλα τα στελέχη του Σώματος, τα οποία – όπως είπε – «με αυταπάρνηση και μεγάλο ζήλο εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν».

Ακόμη, τον ευχαρίστησε για τη μεγάλη προσφορά του Λ.Σ. στην αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών υγείας, τα οποία χρήζουν διακομιδής, με τη διάθεση πλωτών σκαφών, ενώ εξήρε και την τεράστια συμβολή του Λ.Σ. στην υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας.

(Visited 118 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*