Επίσκεψη κλιμακίου του ΕΠΑΜ στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Newsroom
29/03/2023 12:17
 
 
 

 

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποίησε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου κλιμάκιο του ΕΠΑΜ, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Ανατροπής» Δημήτρη Καζάκη και τον επικεφαλής του τομέα Δικαιοσύνης Φώτη Μαζαράκη, με αφορμή την επίσκεψή τους στη Σύρο για την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων ενόψει των εκλογών.

Τους κ.κ. Καζάκη και Μαζαράκη συνόδευαν τα στελέχη του κόμματος Ζωγραφιά Δόγου, Δώρα Καπετανάκη και Μιχάλης Καλογερόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Καζάκης αναφέρθηκε αναλυτικά σε θέματα που αφορούν στην τρέχουσα κοινωνικοοικονομική κατάσταση, ενώ ο κ. Μαζαράκης έκανε λόγο για τις δυνατότητεςτης χώρας να διεκδικήσει συνθήκες βελτίωσης και ανάπτυξης της οικονομίας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος μίλησε για τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην κατηγορία των οποίων ανήκουν τα μέλη του Επιμελητηρίου, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της νησιωτικότητας. Επίσης, έγινε σύντομη παρουσίαση των δράσεων και των εργαλείων που το Επιμελητήριο χρησιμοποιεί για την υποστήριξη των επιχειρήσεων-μελών του.

(Visited 94 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*