Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σύρου: Συμπαράσταση σε γιατρό για «προσπάθεια εκφοβισμού από μέλη της συνοδείας του Γιάννη Βρούτση»

Newsroom
08/05/2023 09:37
 
 
 

 

Τη συμπαράστασή του στο γιατρό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σερίφου Θανάση Κοντάρη για την «προσπάθεια εκφοβισμού από μέλη της συνοδείας του βουλευτή Γιάννη Βρούτση», εκφράζει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Σύρου.

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Ιατρό κ. Κοντάρη και καταδικάζουμε τις περιγραφόμενες, από την καταγγελία του συμπεριφορές. Θεωρούμε ότι τα καταγγελλόμενα σχετίζονται με την γνωστοποίηση στον κόσμο, μέσω της επιστολής παραίτησης του κ. Κοντάρη, των τεράστιων προβλημάτων του Ιατρείου της Σερίφου λόγω της υποστελέχωσης, επιστολή που πήρε μεγάλη δημοσιότητα και αποκάλυψε την πραγματική κατάσταση των μονάδων υγείας των νησιών μας λόγω των πολιτικών υγείας που ακολουθούνται» σημειώνεται στην ανακοίνωση, που καταλήγει «θεωρούμε πως ο κ. Βρούτσης οφείλει να καταδικάσει δημόσια το περιστατικό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

Γίναμε αποδέκτες καταγγελίας προσπάθειας εκφοβισμού του Ιατρού του ΠΠΙ Σερίφου, Αθανάσιου Κοντάρη, από μέλη της συνοδείας του Βουλευτή κ. Βρούτση, που επισκέφτηκε το Ιατρείο της Σερίφου την προηγούμενη εβδομάδα.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Ιατρό κ. Κοντάρη και καταδικάζουμε τις περιγραφόμενες, από την καταγγελία συμπεριφορές. Θεωρούμε ότι τα καταγγελλόμενα σχετίζονται με την γνωστοποίηση στον κόσμο, μέσω της επιστολής παραίτησης του κ. Κοντάρη, των τεραστίων προβλημάτων του Ιατρείου της Σερίφου λόγω της υποστελέχωσης, επιστολή που πήρε μεγάλη δημοσιότητα και αποκάλυψε την πραγματική κατάσταση των μονάδων υγείας των νησιών μας λόγω των πολιτικών υγείας που ακολουθούνται.

Προτρέπουμε, με κάθε ευκαιρία, τους συναδέλφους μας να καταγγέλλουν την πραγματική κατάσταση επισφαλούς λειτουργίας των μονάδων υγείας των νησιών μας, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν και να πιέσουν μαζί μας για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και ενίσχυσης της Δημόσιας Υγείας.

Τέλος θεωρούμε πως ο κ. Βρούτσης οφείλει να καταδικάσει δημόσια το περιστατικό.

Η καταγγελία του γιατρού κ. Κοντάρη

(Visited 578 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*