Σύρος: Εντοπίστηκε σορός άντρα στο λιμάνι της Ερμούπολης

Newsroom
08/05/2023 17:35
 
 
 

 

Εντοπίστηκε στο λιμάνι της Σύρου σορός άντρα κοντά στα ναυπηγεία του Νεωρίου.

Τη σορό εντόπισε εργαζόμενος στα Ναυπηγεία. Αμέσως ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Σύρου, η οποία οργάνωσε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή πλωτού του λιμενικού και αλιευτικών, που ανέσυραν τη σορό.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του λιμεναρχείου, πρόκειται για τη σορό που είχε εντοπιστεί στις 13 Απριλίου από αλιευτικό σκάφος αλλά δεν είχαν καταφέρει να τη βρουν, παρά το γεγονός ότι είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση και με τη συνδρομή βατραχανθρώπων.

Η σορός είναι μέχρι στιγμής αγνώστων στοιχείων.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Σύρου από εργαζόμενο ναυπηγοεπισκευαστικής επιχείρησης, για την ύπαρξη σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή εντός του λιμένα Σύρου.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου με την συνδρομή ιδιώτη δύτη, εντόπισε και περισυνέλεξε την ανωτέρω σορό, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 50 ετών, ήταν μέτριας σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1,70μ., με λευκό χρώμα δέρματος, ενώ έφερε εσώρουχο χρώματος στρατιωτικής παραλλαγής και κοντομάνικη μπλούζα χρώματος σκούρο μπλε.

Από το Λιμεναρχείο Σύρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

(Visited 315 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*