«Άνοιγμα» της Σύρου στην τουριστική αγορά της Ινδίας – Κατέφτασαν οι πρώτοι τουρίστες

Newsroom
10/05/2023 15:24
 
 
 

 

Τις πρώτες ροές Ινδών τουριστών υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Σύρου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς, παρουσία του εκπροσώπου της Travel Factory S.A. κ. Νικόλαου Καβαλιέρου, αλλά και εκπροσώπων δύο εκ των μεγαλυτέρων τουριστικών γραφείων της Ινδίας.

Αφετηρία για το «άνοιγμα» στην ινδική τουριστική αγορά στάθηκε η καμπάνια που πραγματοποιήθηκε από τον κ. Κουταβά και μερίδα Συριανών επιχειρηματιών τον Απρίλιο του 2021, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Factory S.A. Παράλληλα, τη συγκεκριμένη προσπάθεια ενίσχυσαν οι ενέργειες του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκου Λειβαδάρα κατά τη συνάντησή του με τον Πρέσβη της Ινδίας κ. Amrit Lugun και τους συνεργάτες του, όταν επισκέφθηκαν το νησί μας τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, οι οποίες προσανατολίστηκαν στην ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ των δύο φορέων.

Μετά από τα πρώτα θετικά αποτελέσματα αυτή της συνεργασίας, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά την Πρεσβεία της Ινδίας, το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Factory S.A., αλλά και την ομάδα επιχειρηματιών που συμμετείχε στην καμπάνια προβολής της Σύρου στην ινδική αγορά. Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς δήλωσε ότι «η συνεχής προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ανάδειξη και καθιέρωση της Σύρου ως προορισμού στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία αποδίδει καρπούς».

(Visited 103 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*