Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αλέξη Αθανασίου στον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου

Newsroom
15/05/2023 22:01
 
 
 

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου κ. Νικόλαο Ρούσα πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέξης Αθανασίου, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Κοσμά.

Η συζήτηση με τον Διοικητή διήρκησε 1 ½ ώρα και – σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου – έγινε «σε ένα ζεστό, φιλόξενο και εποικοδομητικό κλίμα», κατά τη διάρκεια της οποίας «ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις προοπτικές ανάπτυξης του Νοσοκομείου, τις συνεργασίες και τις συνέργειες που μπορούν και πρέπει να προκύψουν με τον Δήμο και τους φορείς της Σύρου με γνώμονα πάντα την ενίσχυση του σημαντικού ρόλου που έχει το Νοσοκομείο στο πολυπόθητο αγαθό της Υγείας, όχι μόνο στο νησί, αλλά και στα υπόλοιπα Κυκλαδίτικα νησιά».

Επίσης, συμφωνήθηκε ότι μόνο με ενότητα, κοινή συνεργασία και με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας θα καταστεί δυνατή η δημιουργία ευκαιριών και η προοπτικών που θα υλοποιηθούν στοχευμένα, με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη, την ευημερία και την επιτυχία στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

«Ευχόμαστε από καρδιάς στο νέο Διοικητή καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε και δίνουμε υπόσχεση να γίνουμε αρωγοί στην προσπάθειά του για ένα Νοσοκομείο αντάξιο της ιστορίας του και της διαχρονικής προσφοράς στην Υγεία των συμπολιτών μας» κατέληξε το δελτίο Τύπου της παράταξης του κ. Αθανασίου.

(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*