Στον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης εκπρόσωποι εταιρείας και Κινέζοι επενδυτές που δραστηριοποιούνται στη Σύρο

Newsroom
31/05/2023 15:00
 
 
 

 

Με τις εκπροσώπους της Κατασκευαστικής – Επενδυτικής Εταιρείας Crystal Water S.A. κ.κ. Θεοδώρα Ηλίεβα και Φαίη Αναγνωστοπούλου και τους Κινέζους μετόχους και επενδυτές κ.κ. Lu Fu και Hanley Zhang συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας προκειμένου να συζητήσουν για τα νέα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας.

Η Crystal Water S.A. δραστηριοποιείται ήδη στη Σύρο τα τελευταία 10 έτη, έχοντας προχωρήσει σε επενδύσεις 3,5 εκ. ευρώ στην περιοχή του Μ. Γιαλού, ένα ποσοστό των οποίων έχει διατεθεί στην κατασκευή κατοικιών. Τα επόμενα σχέδια της εταιρείας είναι η επέκταση των επενδύσεων σε 15 εκ. ευρώ για τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου στην ίδια περιοχή, το οποίο φιλοδοξούν να καταστεί το καλύτερο του νησιού.

Από την πλευρά του, ο κ. Λειβαδάρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή της Σύρου για το συγκεκριμένο εγχείρημα, επισημαίνοντας πόσο σημαντικές είναι οι επενδύσεις τέτοιου βεληνεκούς για την τοπική κοινωνία, δεδομένου ότι δημιουργούν πολλαπλά οφέλη, διανοίγοντας νέες οικονομικές και επαγγελματικές προοπτικές και αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν του νησιού.

(Visited 128 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*