Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της αμερικανικής τηλεταινίας στη Σύρο

Newsroom
01/07/2023 17:14
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τηλεταινίας “A big heartwarming Greek romance” από την εταιρεία παραγωγής 576 Digital, η οποία πρόκειται να προβληθεί στην ψηφιακή πλατφόρμα του αμερικάνικου δικτύου της Hallmark Channel με 85 εκ. συνδρομητές.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, «η συγκεκριμένη παραγωγή πρόκειται να αποτελέσει τεράστια προβολή για το νησί και να “ξεκλειδώσει” για τον τόπο ακόμα μια νέα τουριστική αγορά».

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης απηύθυνε, επίσης, θερμές ευχαριστίες στο Λιμεναρχείο Σύρου, την Αστυνομία, την εταιρεία Seajets, τον κ. Βαγγέλη Περρή, το πρακτορείο Gaviotis Travel, τα Taxi Σύρου, την Aegean Homes-Foskolos, την Francy’s Syros Catering, το Barrio, το Siesta, το Ελληνικόν Μπιστρό, το Seariani, το Espiritu bar, τα “Σουβλάκια ο Πολίτης”, τα ξενοδοχεία DiMare, Syros Inn, Aegean Paradiso, Hermes Hotel και Σύρου Μέλαθρον, την «Σοφία της Παράδοσης» και ιδιαίτερα το σύνολο των κατοίκων, επιχειρηματιών κι επισκεπτών του κέντρου της Ερμούπολης για τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 159 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*