Χρηστιάννα Πάπιτση: «Έφτασε η ώρα να περάσει ο Δήμος στα κατάλληλα χέρια»

Newsroom
21/07/2023 15:38
 
 
 

 

Τον λόγο που την ώθησε να στηρίξει τον Αλέξη Αθανασίου εξηγεί στην πολιτική δήλωση υποψηφιότητάς της η Χρηστιάννα Πάπιτση, επισημαίνοντας ταυτόχρονα το τι σημαίνει για εκείνη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όπως αναφέρει, κινητήρια δύναμή της ήταν και εξακολουθεί η αγάπη της για τη Σύρο και η ανάγκη της για προσφορά στους συμπολίτες της.

Αναλυτικά, το περιεχόμενο της πολιτικής δήλωσης της κας Πάπιτση έχει ως εξής:
Από πολύ μικρή ηλικία, επέλεξα να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μου και ήταν μια απόφαση συνειδητή και υπεύθυνη που υπαγορεύθηκε κυρίως από την ανόθευτη αγάπη μου για τη Σύρο και τη βαθιά ανάγκη μου για προσφορά.

Για μένα, Τοπική Αυτοδιοίκηση σημαίνει «συνάνθρωπος», «καθημερινότητα», «ποιότητα ζωής». Ειδικά, ο α’ βαθμός αυτοδιοίκησης είναι αυτός που μας φέρνει πιο κοντά στον δημότη και απαιτεί άμεσες λύσεις και ενεργή παρουσία, πάντοτε σε συνδυασμό με έναν μακρόπνοο σχεδιασμό.

Αποφάσισα να στηρίξω τον Αλέξη Αθανασίου και τη δημοτική παράταξη «Αναγέννησί μας», διότι θεωρώ πως έφτασε η ώρα ο Δήμος μας να περάσει στα κατάλληλα χέρια και να διοικηθεί από ανθρώπους ικανούς και εργατικούς, έμπειρους και γνώστες των προβλημάτων, από ανθρώπους με διορατικότητα αλλά και ενσυναίσθηση, από ανθρώπους ειλικρινείς και έντιμους.

Σύντομο βιογραφικό

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 186 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*