«Αναγέννησί μας»: Ανακοίνωση 24 ακόμη υποψηφιοτήτων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων

Newsroom
22/08/2023 00:54
 
 
 

 

24 ακόμη υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους ανακοίνωσε η παράταξη «Αναγέννησί μας» του υποψήφιου Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξη Αθανασίου, ανεβάζοντας τον αριθμό των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν στους 70.

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, το ψηφοδέλτιο είναι πολυσυλλεκτικό, αποτελεσματικό, ποιοτικό και ισχυρό, εκπροσωπώντας την κοινωνική διαστρωμάτωση της Σύρου, αλλά και τα δύο φύλα, τις διαφορετικές ηλικίες, την εμπειρία και την νεανική ορμή, καθώς και την ευρύτητα των πολιτικών απόψεων.

Διαβάστε το μήνυμα του κ. Αθανασίου:

Αγαπητές Συριανές Συμπολίτισσες & Αγαπητοί Συριανοί Συμπολίτες μου,

νιώθοντας ιδιαίτερη χαρά και τιμή ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «Αναγέννησί μας», σας παρουσιάζω σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου, 24 ακόμη Υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, συνοδοιπόρους και συνεργάτες μας.

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας, επιβεβαιώνει τη δυναμική του Συνδυασμού μας, ο οποίος αποτελείται από έναν σταθερό κορμό από έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, ταυτόχρονα όμως διευρύνει αδιάκοπα το στελεχιακό του δυναμικό, με στόχο ένα πολυσυλλεκτικό, πιο αποτελεσματικό, ακόμη πιο ποιοτικό και ισχυρό ψηφοδέλτιο.

Συμπολίτες μου, η δύναμη της πόλης και του νησιού είναι η δύναμη των ανθρώπων μας, είμαστε Όλοι Εμείς Μαζί! Είμαι πολύ υπερήφανος, διότι σήμερα σας παρουσιάζω 24 συνδημότισσες και συνδημότες που μου έκαναν την τιμή να συμπορευτούν και να πλαισιώσουν το συνδυασμό μας. Μοιράζονται μαζί μας, τις ίδιες αξίες και τις ίδιες προσδοκίες για το νησί μας. Τους ευχαριστώ όλους και όλες, εγκάρδια και ειλικρινά και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε μαζί όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και – πρώτα ο Θεός – μετεκλογικά.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εκπροσωπείται όλο το νησί μας, μέσα από τα δύο φύλα, τις διαφορετικές ηλικίες, την πολύχρονη εμπειρία, τη νεανική ορμή, όπως επίσης και την ευρύτητα των πολιτικών απόψεων.

Επίσης, οι υποψήφιοί μας εκπροσωπούν την κοινωνική διαστρωμάτωση του τόπου μας και τις πολλές και διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες, καθώς μεταξύ άλλων, είναι επιστήμονες, επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι. Η κοινωνική πλειοψηφία που διαμορφώνεται να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα εργασθεί με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση για να πάμε το νησί και το Δήμο μας ακόμη πιο μπροστά!

Οι 24 νέοι υποψήφιοι και υποψήφιες


Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*