Ενημερωτικά αυτοκόλλητα στους κάδους απορριμμάτων της Σύρου

Newsroom
31/08/2023 15:49
 
 
 

 

Ενημερωτικά αυτοκόλλητα με χρηστικές πληροφορίες υπάρχουν πλέον στο μπροστινό μέρος των πράσινων κάδων απορριμμάτων, τα οποία τοποθετήθηκαν μετά από τη διαδικασία πλύσης και απολύμανσης τους.

Όπως έκανε γνωστό η Δ/νση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Αγροτικής Πολιτικής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, τα αυτοκόλλητα ενημερώνουν τους πολίτες για την ορθή διαχείριση και απόρριψη ειδικών μη επικίνδυνων αστικών – οικιακών απορριμμάτων, καθώς και μη επικίνδυνων απορριμμάτων που υπόκεινται σε εναλλακτικά συστήματα διαχείρισης. Επίσης, εμφανίζονται όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με τις υπηρεσίες για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία.

«Το αρμόδιο Τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας Κοινόχρηστων Χώρων αντιμετωπίζει καθημερινά περιστατικά αυθαίρετης ρίψης απορριμμάτων που δεν έχουν θέση στους πράσινους κάδους, δυσχεραίνοντας το έργο των εργατών καθαριότητας και υποβαθμίζοντας το αστικό και περιαστικό περιβάλλον του νησιού. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη διατήρηση της καθαριότητας του νησιού μας» αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 132 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*