Σύρος: Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Newsroom
11/09/2023 17:28
 
 
 

 

Μετά την Πάρο και τη Σαντορίνη, ξεκίνησε ήδη από χθες και στη Σύρο η αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες ξεκίνησαν από την περιοχή του Κάτω Μάννα με κατεύθυνση προς τη Βάρη, όπου πρόκειται να τοποθετηθούν 769 νέα φωτιστικά σώματα στο σύνολο του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού.

Σημειώνεται ότι το έργο ηλεκτροφωτισμού που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις Κυκλάδες αφορά στην αντικατάσταση 8.500 φωτιστικών σωμάτων σε όλα τα νησιά.

Αναφερόμενος στο, υπό υλοποίηση, μεγάλο έργο οδοφωτισμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης δήλωσε:
«Το να πραγματοποιείς περισσότερα έργα από όσα έχεις εξαγγείλει προεκλογικά, θα τολμήσω να πω ότι είναι σημαντικό επίτευγμα και αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό.
Ένα από αυτά τα έργα είναι και ο ηλεκτροφωτισμός του επαρχιακού οδικού δικτύου των νησιών μας, έργο το οποίο δεν είχε εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της Περιφερειακής Αρχής το 2019.
Το τρίπτυχο ασφαλτοστρώσεις – διαγραμμίσεις – ηλεκτροφωτισμός είναι έργα που εκσυγχρονίζουν το οδικό δίκτυο και το καθιστούν ασφαλές για τους συμπολίτες και τους επισκέπτες μας.
Είναι οι μεγαλύτερες παρεμβάσεις βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην ιστορία των νησιών μας και θα συνεχιστούν».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 105 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*