Περιοδεία του Αλέξη Αθανασίου στην αγορά και το ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης

Newsroom
01/10/2023 17:20
 
 
 

 

Σε δρόμους και καταστήματα του ιστορικού κέντρου της Ερμούπολης περιόδευσε χθες Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης και επικεφαλής του συνδυασμού «Αναγέννησί μας» Αλέξης Αθανασίου.

Συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού, ο κ. Αθανασίου συνομίλησε με κατοίκους του νησιού και επιχειρηματίες, με το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε να αναφέρει τα εξής:

Αμεσότητα, αυθεντική επικοινωνία και εγκαρδιότητα χαρακτήρισαν τη «συνάντηση» και «συνομιλία» του Αλέξανδρου Αθανασίου, υποψηφίου δημάρχου Σύρου- Ερμούπολης, με τη συριανή κοινωνία και επιχειρηματικότητα, σε δρόμους και καταστήματα του ιστορικού κέντρου της Ερμούπολης, το Σάββατο το μεσημεράκι 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αναγέννησί» μας, ο Αλέξανδρος Αθανασίου βρέθηκε μαζί αλλά και ανάμεσα στις συριανές συμπολίτισσές του και τους συριανούς συμπολίτες του, επιβεβαιώνοντας τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, που διαχρονικά ενδυναμώνεται ανάμεσά τους.

Ο Αλέξανδρος Αθανασίου συνομίλησε εγκάρδια, αγκάλιασε πηγαία, χαιρέτησε αυθεντικά και ανανέωσε την πολύτιμη σχέση σεβασμού με τους συμπολίτες του, από κάθε επίπεδο της κοινωνίας και σημείο του νησιού.

Προτροπή όλων, να εξακολουθεί να κινείται και να βρίσκεται ανάμεσα τους με την ίδια απλότητα, αμεσότητα, χιούμορ, διάλογο και ανθρωπιά και την «επόμενη ημέρα».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 86 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*