Ευχαριστήριο μήνυμα Χρ. Πάπιτση: «Είμαι εδώ για να υπηρετήσω τον τόπο μας»

Newsroom
24/10/2023 19:41
 
 
 

 

Την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα στους πολίτες της Σύρου, υπεύθυνα και με αφοσίωση, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του νησιού, έδωσε η Χρηστιάννα Πάπιτση, η οποία θα αναλάβει τη θέση της Αντιδημάρχου Τουρισμού.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά της, η κα Πάπιτση υποστήριξε ένθερμα ότι «η περιοχή μας έχει απεριόριστες δυνατότητες για ανάπτυξη και πρόοδο», γι’ αυτό και θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις της για να κάνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο.

Το πλήρες περιεχόμενο του μηνύματος της έχει ως εξής:
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η υποστήριξή σας στο πρόσωπο μου είναι πραγματικά συγκινητική.

Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σας, με αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της περιοχής μας και τις προκλήσεις του μέλλοντος. Ευχαριστώ τον νέο μας Δήμαρχο Αλέξανδρο Αθανασίου και τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που δώσαμε μαζί.

Πιστεύω ότι η περιοχή μας έχει απεριόριστες δυνατότητες για ανάπτυξη και πρόοδο, και θα δουλέψω για να καταστήσω αυτό το όραμα πραγματικότητα. Είμαι εδώ για εσάς, για να βοηθήσω και να υπηρετήσω τον τόπο μας.

Με πλήρη σεβασμό απέναντι σε όλους εσάς, για το καλό της Σύρου ξεκινάμε ενωμένοι μαζί!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*