«Αναγέννησί μας»: Συνάντηση των εκλεγμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, υπό τον Αλέξη Αθανασίου

Newsroom
15/11/2023 14:23
 
 
 

 

Συνάντηση των εκλεγμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της δημοτικής παράταξης «Αναγέννησί μας» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, υπό τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης Αλέξη Αθανασίου.

Σκοπός της συνάντησης, μεταξύ άλλων, ήταν η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλων των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων σχετικά με τις συναντήσεις γνωριμίας και συνεργασίας -που ήδη πραγματοποιεί με τακτικά ταξίδια του στην Αθήνα ο κ. Αθανασίου – με θεσμικούς εκπροσώπους Υπουργείων και φορέων που σχετίζονται άμεσα και καίρια με τη διαχείριση και την επίλυση σειράς πολύ σημαντικών θεμάτων που αφορούν στο νησί μας.

Ταυτόχρονα, τονίστηκε με εμφατικό τρόπο εκ μέρους του επικεφαλής, η βούληση και η ανάγκη διατήρησης του πνεύματος ομαδικότητας, αγάπης και αλληλεγγύης μεταξύ όλων των μελών της διοικητικής ομάδας της παράταξής, όπως επίσης και οι τακτικές συναντήσεις τους που θα πραγματοποιούνται με στόχο τη συνοχή της ομάδας, τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών έργου και τη μέγιστη δυνατή διασύνδεση μεταξύ των Κοινοτήτων και του Δήμου.

Επισημαίνεται, τέλος, πως η ενημέρωση, η προετοιμασία και η συνεργασία με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης για τη νέα δημοτική περίοδο, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς σε κλίμα αγαστής συνεργασίας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 56 times, 1 visits today)
Latest Post

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*