Συμμετοχή Αθανασίου και εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων σε Διημερίδα της ΚΕΔΕ

Newsroom
11/12/2023 11:00
 
 
 

 

Στη Διημέριδα που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), σε συνεργασία με τις ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων, συμμετείχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σύρου- Ερμούπολης κ. Αλέξης Αθανασίου και ομάδα νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Αναγέννησί μας», με σκοπό την ενημέρωση των νέων Δήμαρχων κατά την εκκίνηση της δημοτικής περιόδου 2024-2028.

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Divani Caravel” στην Αθήνα και η πρόσκληση αφορούσε στους Δημάρχους των ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων, εκλεγμένα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και παρατηρητές.

Οι παρουσιάσεις των έξι θεματικών ενοτήτων έγινε από ειδικούς επιστήμονες, στελέχη της ΚΕΔΕ και της ΕΕΤΑΑ, καθώς επίσης κι από στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών, Διαχειριστικών Αρχών και λοιπών φορέων.

Το πρόγραμμα της Διημερίδας, το οποίο κατά γενική ομολογία ήταν πυκνό, παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έτυχε της προσοχής και του έντονου ενδιαφέροντος όλων των συμμετεχόντων. Περιλάμβανε έξι πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες, που αφορούσαν μεταξύ άλλων στo Σύστημα Διακυβέρνησης, στην Καταστατική Θέση Αιρετών, στην Εποπτεία και τα Οικονομικά των ΟΤΑ, στην Οικονομική Διοίκηση και Διαχείριση, στον Έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στα Χρηματοδοτικά Εργαλεία της Περιόδου 2023-2028, στην Οργάνωση – Λειτουργία και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, στην Κλιματική Αλλαγή και την Πολιτική Προστασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο Μάνατζμεντ, καθώς και στην Επικοινωνιακή Πολιτική στους Δήμους.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 34 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*