Σύρος: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τη νέα Δημοτική αρχή

Newsroom
05/01/2024 17:14
 
 
 

 

Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξη Αθανασίου υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Ο κ. Αθανασίου συνοδευόταν από τους νεορισθέντες Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου και Εντεταλμένους Συμβούλους του Δήμου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο, κατά τη διάρκεια της οποίας ανταλλάχθηκαν ευχές. Επίσης, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα είναι σύμμαχος και συμπαραστάτης σε όλες τις προσπάθειες και διεκδικήσεις της νέας Δημοτικής Αρχής.

Στην αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, με τους παριστάμενους να τονίζουν ότι, με πνεύμα συνεργασίας, θα επιδιωχθούν λύσεις προκειμένου να επιτευχθεί η πρόοδος και ανάπτυξη της Σύρου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι κ.κ. Λεονταρίτης και Αθανασίου δήλωσαν τα εξής:

Γιώργος Λεονταρίτης (Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων): «Εύχομαι στη νέα Δημοτική Αρχή καλή επιτυχία στο έργο της. Γνωρίζοντας άριστα τα προβλήματα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης διαβεβαιώνω τη Δημοτική Αρχή ότι θα είμαι συμπαραστάτης σε όλες τις προσπάθειές της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την πρόοδο και την ανάπτυξη της Σύρου».

Αλέξης Αθανασίου (Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης): ««Θέλω να ευχαριστήσω θερμά κι εγκάρδια τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο και το Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη για την στήριξή τους και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχιση των καθηκόντων τους.
Όπως έχω τονίσει πάρα πολλές φορές, οι σχέσεις των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης είναι άρρηκτες, αλληλοσυμπληρούμενες και συνεργατικές. Ως Δήμος αυτό θα υπηρετήσουμε και είναι πολύ ευτυχής η συγκυρία της συνεργασίας μας με τη συγκεκριμένη Περιφερειακή Αρχή».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 66 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*