Χρηστιάννα Πάπιτση: «Σήκωσε μανίκια» η νέα Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Σύρου (video)

Newsroom
07/01/2024 12:57
 
 
 

 

Στον εμβληματικό χώρο του πρώην Εργοστασίου Ζησιμάτου (νυν Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας της Hermoupolis Heritage) υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Σύρου η νέα Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα Χρηστιάννα Πάπιτση, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που τόσο θερμά ενστερνίζεται.

Η επιλογή του χώρου δεν έγινε τυχαία, μιας και η κα Πάπιτση πιστεύει ακράδαντα πως η πλούσια και ξεχωριστή πολιτιστική κληρονομιά της Σύρου αποτελεί ένα σημαντική παρακαταθήκη που όχι μόνο πρέπει να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αξιοποιηθεί για το συριανό τουριστικό παρόν και μέλλον.

Παρόλο που, επίσημα, ανέλαβε καθήκοντα από 01/01/2024, η κα Πάπιτση έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες την προεργασία στον τομέα των καθηκόντων που της ανατέθηκαν. Αυτό έκανε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνάντησης της με τις/τους δημοσιογράφους του νησιού, οι οποίες και οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις στην Αντιδήμαρχο που, με τη σειρά της, έδωσε μια «πρώτη γεύση» τόσο από το πλάνο των ενεργειών που έχει ήδη καταρτίσει, όσο και την τακτική που προτίθεται να ακολουθήσει για την προβολή της Σύρου.

Δυναμισμός, εξωστρέφεια και συνεργασία είναι οι τρεις βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, η οποία δήλωσε πως η πόρτα του γραφείου της θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες και τους φορείς της Σύρου που θέλουν να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 93 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*