Χρηστιάννα Πάπιτση: «Ας κάνουμε τη διαμονή και τη φιλοξενία των επισκεπτών μας αξέχαστη»

Newsroom
16/03/2024 22:02
 
 
 

 

Να επιδείξει πνεύμα συνεργασίας και να αναδείξει τη συριανή φιλοξενία ως το νο1 συγκριτικό πλεονέκτημα του νησιού καλεί το σύνολο των τοπικών συλλογικών φορέων η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης Χρηστιάννα Πάπιτση.

Σε σχετικό μήνυμα της, η κα Πάπιτση υπενθυμίζει ότι είναι σημαντικό οι επισκέπτες του νησιού να ζήσουν μια θετική εμπειρία και να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις, ούτως ώστε να βάλουν τη Σύρο μέσα στην καρδιά τους.

Αναλυτικά, το μήνυμα της Αντιδημάρχου Τουρισμού έχει ως εξής:
Όλοι μαζί καλωσορίζουμε την τουριστική περίοδο στη Σύρο.

Όπως κάθε χρόνο, ήρθε η ώρα να υποδεχθούμε τους επισκέπτες που επισκέπτονται το νησί μας για σαββατοκύριακα, τριήμερα, τις γιορτές του Πάσχα και φυσικά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ας ανταποκριθούμε και φέτος στη διάκριση που απένειμε το booking.com στην Ερμούπολη ως δεύτερης πιο φιλόξενης πόλης στον κόσμο. Παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους τομείς και δείχνοντας στους επισκέπτες το καλύτερό μας πρόσωπο, σε ολόκληρη τη Σύρο με χαμόγελο.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, οι ξενοδόχοι, οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, καφέ και μπαρ, οι καταστηματάρχες και οι άλλοι συναφείς φορείς, ας συνεργαστούμε και ας αναδείξουμε τη Σύρο με τον τρόπο που της αξίζει: Ως ενός προορισμού μοναδικού στις Κυκλάδες και στο Αιγαίο.

Το Τμήμα Τουριστικής Προβολής και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Χρηστιάννα Πάπιτση, υλοποιούν ήδη το πλάνο τουριστικής προβολής και θα συνεχίσουν να εργάζονται εντατικά και δημιουργικά όλη τη σεζόν για την ανάδειξή του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι σημαντικό και οι επιχειρηματίες της Σύρου, ο κάθε ένας στον τομέα του, να συνεργαστούν μαζί μας, αλλά και μεταξύ τους. Και να πάρουν τις δικές τους πρωτοβουλίες, με κοινό στόχο να αφήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις και να πάρουμε τις πιο θετικές κριτικές από τους φετινούς μας επισκέπτες.

Ας κάνουμε τη διαμονή και τη φιλοξενία των επισκεπτών μας αξέχαστη, ώστε να τους κάνουμε να μεταφέρουν αυτή τη θετική εμπειρία τους, αλλά και να θέλουν να επιστρέψουν ξανά και ξανά στη Σύρο.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 107 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*