Ευχαριστίες Αλέξη Αθανασίου προς τα Τμήματα Καθαριότητας και Μικρών Έργων για την υποδειγματική εικόνα της Σύρου

Newsroom
08/05/2024 19:48
 
 
 

 

Τα Τμήματα Καθαριότητας και Μικρών Έργων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε δημόσια ο δήμαρχος κ. Αλέξης Αθανασίου για τη συνέπεια και τον ζήλο που επέδειξαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, προκειμένου η Σύρος να έχει μια υποδειγματική εικόνα κατά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα.

Ο κ. Αθανασίου χαρακτήρισε αξιέπαινο και πολυσχιδές το έργο των υπαλλήλων, των προϊσταμένων και των Αντιδημάρχων των παραπάνω Τμημάτων, υπενθυμίζοντας την έντονη υποστελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους υπαλλήλους, τους προϊσταμένους και τους Αντιδημάρχους του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας Κοινόχρηστων Χώρων, καθώς και του Τμήματος Μικρών Έργων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, οι οποίοι εργάστηκαν με συνέπεια και υπερβάλλοντα ζήλο για την κάλυψη τόσο των καθημερινών, όσο και των έκτακτων αναγκών, προκειμένου το νησί μας να έχει μια υποδειγματική εικόνα κατά την Πασχαλινή περίοδο.

Αν αναλογιστούμε τον πολύ μικρό αριθμό των εργαζομένων λόγω της έντονης υποστελέχωσης των δημοτικών υπηρεσιών σε εργατοτεχνικό προσωπικό, το έργο αυτών των ανθρώπων είναι πραγματικά αξιέπαινο και πολυσχιδές, δεδομένου ότι η επισκεψιμότητα στο νησί μας, τις ημέρες του Πάσχα, ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας.

Όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά από το δικό του μετερίζι, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να βλέπουμε τη Σύρο μας να προχωράει μόνο μπροστά, να αναπτύσσεται και να ξεχωρίζει.

Σας ευχαριστούμε.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

2 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*