Επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Newsroom
27/05/2024 14:11
 
 
 

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου συνοδευόμενος από τον πρώην βουλευτή Κυκλάδων κ. Νίκο Συρμαλένιο και μέλη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Αριστεράς στη Σύρο.

Τον κ. Τσακαλώτο υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη νησιωτική οικονομία και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες, κυρίως, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα νησιά. Ο κ. Ρούσσος αναφέρθηκε ενδεικτικά σε μερικά από τα σημαντικότερα θέματα, όπως είναι η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά, η ακτοπλοϊκή σύνδεση, το Μεταφορικό Ισοδύναμο, κ.λπ. και παρουσίασε στον κ. Τσακαλώτο τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σχετικά με τα παραπάνω θέματα.

Από την πλευρά του ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα παραπάνω προβλήματα που αποτελούν τροχοπέδη στην καθιέρωση ενός αναπτυξιακού κράτους, τονίζοντας πως χρειάζεται τουλάχιστον ένα πενταετές πλάνο και μια αναπτυξιακή προοπτική για να λυθούν τα θέματα της καθημερινότητας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι δύσκολο να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις τώρα, αν δεν ξέρεις πού θες να είσαι σε 5 χρόνια» και αν δεν υπάρχει αντίστοιχος σχεδιασμός.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*