Ξεκινούν οι εργασίες για την αναβάθμιση εσωτερικών χώρων στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου με χρηματοδότηση 992.000 ευρώ

Newsroom.
11/06/2024 18:13
 
 
 

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 17 Ιουνίου τμηματικά ώστε να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου

Το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» ανακοινώνει την αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων του, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, αξίας 992.000 ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει ανακαίνιση μπάνιων, δαπέδων, ψευδοροφών και τοιχοποιίας. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και θα πραγματοποιηθούν τμηματικά για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου. Το νοσοκομείο ζητά συγγνώμη για την πιθανή αναστάτωση και διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη διατήρηση υψηλού επιπέδου ιατρο-νοσηλευτικής φροντίδας, παραδίδοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Η ανακοίνωση του Διοικητή του νοσοκομείου Σύρου Νίκου Ρούσα:

Το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» μέσου του Ταμείου Ανάκαμψης προχωράει στην αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων του. Το παραπάνω έργο είναι αξίας 992.000.000 ευρώ και προβλέπει την ανακαίνιση ανακατασκευή μπάνιων, δαπέδων, ψευδοροφών καθώς και τοιχοποιίας. Οι παραπάνω εργασίες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 17/06/2024 τμηματικά ώστε να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου. Ζητάμε συγνώμη σε όλους τους πολίτες των Κυκλάδων για την πιθανή αναστάτωση που θα επιφέρουν οι εργασίες, αλλά σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ιατρό-νοσηλευτική σας φροντίδα, υποσχόμενοι να σας παραδώσουμε ένα Νοσοκομείο με σύγχρονες εγκαταστάσεις όπως σας αρμόζει. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 76 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*