Ο ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου για την πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σύρου – Όχι απόβλητα από ιδιώτες έως και την Κυριακή 9 Μαρτίου

Newsroom.
06/03/2025 12:30
 
 
 

Eνημερωτικό δελτίο σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στον ΧΥΤΑ Σύρου, εξέδωσε ο ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου.

Σύμφωνα με αυτό, δεν θα είναι δυνατή η απόθεση αποβλήτων από ιδιώτες έως και την Κυριακή, 9 Μαρτίου, ενώ κάνει γνωστή την άμεση ανάγκη για περίσσια υλικού επιχωμάτωσης-χώματος από μονάδες ΑΕΚΚ που δραστηριοποιούνται στο νησί της Σύρου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αποκατάσταση του χώρου που επλήγη από την πυρκαγιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου

“Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της πρόσφατης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) νήσου Σύρου, δεν θα είναι δυνατή η απόθεση αποβλήτων από ιδιώτες έως και την Κυριακή, 9 Μαρτίου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για λόγους ασφαλείας και για την ομαλή διαχείριση της κατάστασης έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης.

Επιπρόσθετα ενημερώνουμε πως υπάρχει άμεση ανάγκη για περίσσια υλικού επιχωμάτωσης-χώματος από μονάδες ΑΕΚΚ που δραστηριοποιούνται στο νησί της Σύρου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αποκατάσταση του χώρου που επλήγητε από την πυρκαγιά.

Ο ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την επαναλειτουργία του χώρου.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας έως την αποκατάσταση της λειτουργίας του χώρου”.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 73 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*