Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Συριανό Καρναβάλι

Newsroom
27/02/2020 12:05
 
 
 

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Άνω Σύρο και Ερμούπολη για το διήμερο 29 Φεβρουαρίου και 01 Μαρτίου, λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2020, ανακοίνωσε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Έτσι, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων και του Λιμεναρχείου Σύρου:

*Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και από ώρα 19:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:
α. Σε τμήμα της οδού «Εθνικής Αντιστάσεως» και συγκεκριμένα από το ύψος του Γηπέδου Άνω Σύρου μέχρι και την είσοδο της «Καμάρας» στον οικισμό Άνω Σύρου.
β. Σε τμήμα της οδού «3ης Σεπτεμβρίου» και συγκεκριμένα από την είσοδο της «Καμάρας» μέχρι την περιοχή «Απάνω Μεριά» Άνω Σύρου για απόσταση 100 μ.

*Την Κυριακή 01 Μαρτίου και από ώρα 15:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις οδούς: Ελ. Βενιζέλου, Α. & Ε. Μπαρμπέτα, Γ. Γουλανδρή, Παναγούλη, Θ. Σπερχειού, Στ. Πρωίου έως τη διασταύρωση με την οδό Κέας, Γ. Γεννηματά, Μ. Μερκούρη & Ι. Βαρδάκα, Χίου, Λεωτσάκου, Κ. Καραμανλή και έμπροσθεν της Πλ. Μιαούλη και του Θεάτρου Απόλλων.

*Την Κυριακή 01 Μαρτίου και από ώρα 16:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων επί της παραλιακής οδού «Ακτής Στρατάρχου Παπάγου», «Ακτής Εθνικής Αντιστάσεως» και «Ακτής Πέτρου Ράλλη», από το ύψος της Πυροσβεστικής μέχρι και την Πλατεία Κανάρη.

* Την Κυριακή 01 Μαρτίου και από ώρα 16:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, επιτρέπεται η προσωρινή στάθμευση των Ε.Δ.Χ. οχημάτων ταξί, εντός του λιμενικού χώρου απέναντι από την Πυροσβεστική, έως το πέρας της καρναβαλικής παρέλασης.

*Από το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 08:00 έως την Κυριακή 01 Μαρτίου και μέχρι το πέρας των καρναβαλικών εκδηλώσεων, απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων στις οδούς: Κ. Καραμανλή, Λεωτσάκου, Μ. Μερκούρη, Γ. Γεννηματά, Ε. Μπαρμπέτα και Γ. Γουλανδρή.

*Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.

(Visited 122 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*