Σύρος: Διευκρινίσεις από τον Δήμο σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού

bluestar
Newsroom
26/05/2020 11:38
 
 
 

 

Διευκρινίσεις σχετικά με την διαμόρφωση της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης της Σύρου για τους θερινούς μήνες έδωσε η δημοτική αρχή.

Οι διευκρινίσεις αυτές έρχονται ως απάντηση στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Σύρος, για τον μήνα Ιούνιο, θα έμενε χωρίς πλοίο δύο ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα και Σάββατο), προκαλώντας έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Έτσι, λοιπόν, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης έκανε γνωστό ότι τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που έχουν ανακοινωθεί ισχύουν μέχρι τις 31/05/2020 και είναι διαμορφωμένα κατ’ αυτό τον τρόπο λόγω της καραντίνας των προηγούμενων μηνών.

Ακόμη, μετά από επαφές του Δημάρχου κ. Λειβαδάρα τόσο με τη Διεύθυνση Θαλάσσιων Συγκοινωνιών, όσο και με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries σχετικά με τη διαμόρφωση της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης της Σύρου για τους μήνες του καλοκαιριού, ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 θα ισχύει η καθημερινή (πρωινή και απογευματινή) ακτοπλοϊκή διασύνδεση της Σύρου, ενώ τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, εκτός του τακτικού δρομολογίου, η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία θα ενισχυθεί επιπλέον με το Blue Star 2 για τη διευκόλυνση της επιστροφής των επισκεπτών, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

(Visited 123 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*