Σύρος: Πώς θα λειτουργούν από δω και στο εξής αθλητικές εγκαταστάσεις, δημοτική βιβλιοθήκη και ΚΔΒΜ

Newsroom
02/06/2020 15:32
 
 
 

 

Το ωράριο και τον τρόπο επαναλειτουργίας των παρακάτω δομών του ανακοίνωσε το Τμήμα Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Σύρου –Ερμούπολης.

Πιο αναλυτικά:

Εγκαταστάσεις Αθλητικού Κέντρου «Δ. Βικέλας»

Μετά τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, οι ανοικτές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Δ. Βικέλας» είναι ήδη διαθέσιμες για το αθλούμενο κοινό από την Τετάρτη 27/5/2020.
Βασική προϋπόθεση για τη χρήση των εγκαταστάσεων είναι η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εξέδωσε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Όλοι οι αθλούμενοι και οι αθλούμενες χρειάζεται να έχουν δελτίο καταγραφής αθλουμένου για την ασφαλή άσκηση στους χώρους των εγκαταστάσεων, η οποία θα πραγματοποιείται μετά από προκαθορισμένο ραντεβού (τηλ. επικοινωνίας 22810-84505).
Η μέγιστη διάρκεια άθλησης είναι 1 ώρα.
Για την καλύτερη λειτουργία και την προφύλαξη όλων μας απαιτείται συνεργασία.

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου- Ερμούπολης ξεκινά τις συναλλαγές με το κοινό τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00-14:00, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 22810-88089.
Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.openabekt.gr/, όπου βρίσκεται ο ηλεκτρονικός κατάλογος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σύρου Ερμούπολης ή απευθείας στο https://syroslib.openabekt.gr και να αιτούνται βιβλία για δανεισμό τηλεφωνώντας στο 22810-88089 ή στέλνoντας μήνυμα στο email: biblerm@otenet.gr.
Η είσοδος των χρηστών θα γίνεται μόνο από την κεντρική πόρτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων θα είναι μέχρι δύο άτομα και ακολουθώντας πάντα τις βασικές οδηγίες και τα μέτρα που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σύμφωνα με την από 15/5/2020 επιστολή της υπεύθυνης έργου του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και την υπ’ αρ. Κ1/55596 13/5/2020 εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ορίζονται τα νέα μέτρα και προϋποθέσεις για την επαναλειτουργία των προγραμμάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.
Η επαναλειτουργία έγινε σήμερα, με τη συνέχιση και ολοκλήρωση των τμημάτων που είχαν διακοπεί τις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.
Για τη δημιουργία των νέων τμημάτων θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22810-81001.

Το Τμήμα Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Σύρου -Ερμούπολης παρακαλεί για την τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων!

(φωτό: αρχείου)

(Visited 77 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*