Στο ναυπηγείο του Νεωρίου η αντιπροσωπεία του ΕΟΔΥ

Newsroom
07/07/2020 15:40
 
 
 

Επίσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα πραγματοποίησε σήμερα στο ναυπηγείο του Νεωρίου τριμελής ομάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των εργαζομένων, μέλος της διοίκησης του ναυπηγείου, ο ιατρός υπηρεσίας του ναυπηγείου και η τριμελής επιτροπή του Ε.Ο.Δ.Υ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ. του Εργοστασιακού Σωματείου, υπήρξε αλληλοενημέρωση σχετικά με τα μέτρα που τηρούνται και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται, καθώς και ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό. Επίσης, δόθηκαν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές, με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τις διαπιστώσεις του σχετικά με το ναυπηγείο.

«Συγκεκριμένα στο τέλος της συνάντησης και λίγο πριν την αναχώρησή τους από τις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου, μας είπαν τη φράση: “Χαιρόμαστε πολύ γιατί διαπιστώσαμε πως στο Νεώριο έχετε έναν Δεύτερο Ε.Ο.Δ.Υ…!” Τους ευχαριστούμε κι εμείς με την σειρά μας διότι οι συμβουλές τους ήταν πολύ χρήσιμες και εποικοδομητικές» καταλήγει η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων του Νεωρίου.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*