Συνάντηση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επισιτισμού Σύρου «Τερψιχόρη»

Newsroom
10/09/2020 19:24
 
 
 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκαν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επισιτισμού Σύρου «Τερψιχόρη», έπειτα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και με αφορμή την νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές.

Από την πλευρά του Επιμελητηρίου Κυκλάδων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος, τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου, ενώ τον Σύλλογο «Τερψιχόρη» εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Χατζαντώνης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Φώντας Γρέδης και το μέλος κ. Δημήτριος Πλυτάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων παρουσίασε τον θεσμικό ρόλο του φορέα, τους βασικούς άξονες των υπηρεσιών και των δράσεών του, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου κατά την περίοδο της πανδημίας, αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει διαχρονικά για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Στη συνέχεια, ο κ. Ρούσσος αναφέρθηκε στις δυνατότητες και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που υπάρχουν στο νησί της Σύρου και τόνισε την ανάγκη για σύμπνοια και συνέργειες για την ανάπτυξη κοινής στρατηγικής με στόχο την προβολή και προώθηση του νησιού. Δήλωσε, μάλιστα, πως το Επιμελητήριο Κυκλάδων διαθέτει ήδη υποδομές και εργαλεία που μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιου είδους δράσεις και ενέργειες.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της «Τερψιχόρης», με διάθεση συνεργασίας, ανέφεραν ότι ανέλαβαν τη νέα Διοίκηση με όρεξη για δουλειά προκειμένου να εφαρμόσουν νέες ιδέες και να αναλάβουν δράσεις και πρωτοβουλίες για την τουριστική ανάπτυξη της Σύρου.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*