Σύρος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ στο οδικό δίκτυο

Newsroom
04/10/2020 01:32
 
 
 

 

Παρατείνονται οι ισχύουσες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σύρο λόγω εργασιών στο οδικό δίκτυο από τη ΔΕΔΔΗΕ για το χρονικό διάστημα το Σάββατο 03-10-2020 και ώρα 19.00 έως την Πέμπτη 08-10-2020 και ώρα 19.00.

Συγκεκριμένα δεν επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων στη λωρίδα κυκλοφορίας επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με κατεύθυνση από την περιοχή «Λαζαρέτα» προς το κέντρο της Ερμούπολης, από την είσοδο του δημοτικού χώρου στάθμευσης έως τη διασταύρωση με τον παράδρομο που οδηγεί στο χώρο στάθμευσης του δημοτικού κολυμβητηρίου, καθώς και η στάση – στάθμευση των οχημάτων επί της ανώνυμης δημοτικής οδού που βρίσκεται προ της εισόδου του χώρου στάθμευσης του ΑΚΔΕ «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ» (κάθετη οδός στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον παράδρομο που διέρχεται πίσω από το Αθλητικό Κέντρο «Δ. Βικέλας». Τα Δ.Χ. και Ι.Χ. Φορτηγά και Λεωφορεία θα εξυπηρετούνται κανονικά από την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τη σήμανση που θα τοποθετηθεί και
τις υποδείξεις των ρυθμιστών της κυκλοφορίας.

(φώτο: αρχείου)

(Visited 81 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.